7 sep. 2013

It´s alive!Hej kära vänner och annat löst folk. Vet inte om det är någon som svänger in på denna blogg mera när jag inte orkat skriva på en halv evighet sedan. Vet inte vad som hände men tappade helt lusten med att blogga under sommaren. Men nu är det höst (nästan) och sommarjobbet är slut (nästan) och sista praktiken från skolan har påbörjats. Ni ser, en hel hög med orsaker till att starta om.

Jo, praktiken har alltså börjar, första veckan är avklarad och jag har redan hunnit lära mig supermycket. Tiden bara flyger iväg (nästan) när jag får pyssla med något som är roligt på dagarna. Utöver praktiken så jobbar jag med att städa ett företag här i Vasa två kvällar i veckan plus att jag skaffade gymkort till Vasa sports club i måndags. Antal timmar i soffan den här veckan har inte blivit många. Me like!

Vi skall hoppas nu att skrivmotivationen håller i sig en tid. Skrivmotivationen till slutarbetet skulle gärna få komma tillbaka också, så där efter en paus på ca. 4 månader känns det som att jag kanske borde plocka tummen ur röven och klippa till det sista. Det handlar om högst ett par dagars arbete. Kom igen Sofia!

Lite bilder från praktiken..

Första projektet på praktiken, tyvärr kom tyget först igår (fre) så den lämnade lite halvklar. Nya tag på måndag.

I väntan på tyget till den första stolen sydde jag nytt tyg till en del sitsar på Amarillo.

Hann också påbörja en annan stol (visar slutresultat sen), mycket handarbete, men det är bara roligt.

Lite random bilder från senaste månaden..
Det blev lite knapert på kontot så min ko hjälpte mig lite på traven. Tack!

Utsikt från Brändö en sen kväll, denna bild var tagen efter konstens natt i Vasa.

Random "vi dricker lite vin å skådar va som händer" i Jeppis. Pimp my Kadett.

Sen var det ju 10 år sedan vi gick ut högstadiet också(OMFG), och på klassträffen serverades universums godaste rökta lax!


Lille Viking chillar på Mommos köksbord. Gör om den där sittställningen om du kan ;)

Ja och så tyckte ett geni (runt 9-11.8 i Jeppi-Nykaabi trakten)att det var en bra idé att sparka in en buckla i passagerarsidan på min bil. Folk altså, suck!

Sålde på Juthbackamarknaden iår också och jag håvade in pengar långt över förväntan. Väldigt lyckat m.a.o

Städade en lågstadieskola i två veckor. Eleverna hade precis upptäckt fenomenet färgpenna och pennvässare..någon borde ha introducerat dem till fenomenet roskis också..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar