15 sep. 2013

Kakka-telefon

Min samsung-fjong vägrar att överföra bilder till datorn. Blä! Vet inte om den bara har en dålig dag eller om den helt gett upp, måste pröva nån annan dag igen.

Så inga bilder då alltså. Tänkte visa vad jag åstadkommit på praktiken denna vecka och vilket underbart septemberväder det fortfarande är i Vasa. Men kan ju berätta att jag är jätteduktig på att klä om stolar och att jag hittat nya vägar runt om på Brändö där man kan promenera på förmiddagen och stjäla kvistar ur rönnträd(försöker tillverka kvistbollar med mindre lyckat resultat..men skam den som ger sig, det SKA gå!).

Igår kväll hade jag och Jossa Pizza-godis-film kväll. Bara åt och chillade..det konstiga är att jag har varit riktigt trött hela dagen idag..? Kanske min kropp behöver en öl här och där för att hålla en god balans? ;) Nästa helj kanske det ordnar upp sig när en tripp till Umeå är inplanerad. Jeij. Skall dit och hjälpa Petra att höja medelåldern lite. Räkfrossa är vi anmält till, ett väääldigt passande evenemang med tanke på att jag inte äter räkor..får se om jag hittar något annat att gnaga på kanske. Det blir nog bra på ett eller annat sätt ska ni se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar