6 dec. 2012

fjärde, femte och sjätte.

4 December:
Studiestöd och bostadsbidrag! ca-ching!

5 December:
Skatteåterbäring, 437€!(!!!!) CA-CHING! Ifjol fick jag 30€, fick säkert brev om årets skatteåterbäring för länge sedan men hade helt glömt bort hur mycket jag skulle få tillbaka iår. Sikken glad överraskning.

6 December:
Grattis Finland på 95 års dagen!

Termometern visade -1 grad så jag passade på att ta mig ut på en löptur efter frukosten. FY vad jobbigt, har inte varit ute och sprungit på typ 3 veckor så vet inte om det var konditionen som var grymt dålig eller om det var mina hala skor, "snöpyron", eller motvinden men långsamt gick det. Hade planerat 10km men kortade av det till 8km och på den sträckan gick jag säkert 1km. Det hela tog 50min, så inte helt dåligt men det var mera kännslan som fattades. Har helt tappat motivationen för löpning. Noll vilja. Tror jag kommer att satsa mera på gymträning och simning under vintern.

Nu skall jag traska iväg till skolan för att försöka sprutmåla delarna till babysängen. Lite dålig fiilis har jag ännu från ungefär ett år sedan när jag sprutmålade och slipade(ca. en miljon gånger) Stockholmsmöbeln "Hang in deer" i högblank 2-komponent svart. Nu gäller halvmatt vit vattenbaserad så jag hoppas det skall gå bättre. Om det lyckas så blir sängen klar nästa vecka. Håll tummarna.

3 kommentarer:

 1. Lite som här då, löpningen lämnar. Kör också mest med simning och styrketräning! :)

  SvaraRadera
 2. Vi hoppas hårt på att det är nått tillfälligt och att löparglädjen återkommer till våren. Men det tror jag nog :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör den säkert, ligger nog bara och gömmer sig i vinterdvala! ;)

   Radera