22 feb. 2013

Fredag..igen?

Hej å hopp. Har medvetet inte skrivit på hela veckan pga att jag anser det vara smått uttråkande att läsa vad jag ätiti till frukost, lunch och middag. Gått till skolan, tränat, hem igen och sovit.

Nu är det då altså fredag, igen! Jag har fem olika teorier till varför jag inte hinner med allt jag vill i planerad tid.

1. Jag är en slapp arbetande kvinna med för många kaffepauser.
2. Jag är tidsoptimist
3. Jag börjar bli så pass gammal att "åren bara går" och snart tappar uppfattningen om vilket år jag lever på och måste börja räkna i mitt huvud varje gång någon frågar hur gammal jag är. Och lever där efter.
4. Jag är för självkritisk och pillar med onödiga saker.
5. Jag tar på mig för många uppdrag(hör egentligen till punkt 2).

Anyway.. idag fick jag klart TV-bordet jag jobbat på senaste veckan och så här ser det ut.

 
Det stora runda hålet i mitten skall tråttas en bashögtalare, ovanför finns rum för DVD-spelare och förstärkare och i ena sido skåpet skall en datorprocessor få plats medans i andra sidoskåpet finns en hylla för DVD-skivor och annat krimskrams. Ägaren till möbeln, lillebror Andersson, lovade komma och hämta mig och skåpet inom ett par veckor. Typ heljen 8-10.3 kära vänner, ska vi lejk tå?
 
 
En sak klart att sträcka över på to-do-listan, medans jag idag fick en sak till att skriva upp. Fick idag förfrågan om att klä om fyra stolar i skolans café. Oförmögen, som jag är, att säga nej till jobb lovade jag att fixa detta. No problemas! Min lärare lovade att jag skulle få arbetet som valfria studier som vi har senare i vår, vilket betyder att jag knappt har något alls att göra i April-Maj, vilket i sin tur gör att jag bestämde mig för att absolut inte strässa med slutarbetet i samma takt som rästen av klassen. Jag får hur som helst inte examen i Juni (pga. en utebliven praktik) så varför strässa i onödan och sedan chilla i två månader?
 
Dehäär var noo bra he!
 
 
Trevlig helj! Peace out.

2 kommentarer:

  1. Joo tå ska vi lejk, kära vän! Pörni råkar va heim tå å dessutom. Tänkt faktiskt ja sku byri pik de snart o fråg när ja får läsa första kapitlen åv slutarbeiti, men he låter ju som att ja får vänt en stund me he än :)

    SvaraRadera
  2. Jees, hon kember vel 6.3 rej visst.. internet berättar allt sidu ;) David komber hid 9.3 å hämt me så ja komber vel ti byin sejnt på löda kväll antar ja, så tå ska vi lejk.
    Ja jestas, slutarbeiti, har skrivi två meningar hidtills.. du får no lesa dem. :D Nä he tar no en par vikor(månader) ennu gissar ja.

    SvaraRadera