20 maj 2012

AD HD Fia

Förra veckan har jag haft fullt upp från 7 på morgonen till 10 på kvällen. Jag har den här veckan varit med i ett projekt där vi syr nydesignade vårdkläder till ett nytt ålderdomshem i Vörå. Designen står Ina Nylund för (Deformed by Ina) och så är vi 4 st andra som är med och hjälper till för att sy ihop kläderna, sammanlagt blir det över 100 plagg så det finns att göra :) Nästa vecka har vi på oss ännu att få dem klart.

Sen har jag jobbat ett par timmar för städfirman på kvällarna, försökt att skriva lite på vetenskapligt skrivande uppsatsen och så måste jag ju hinna träna lite också.. fullt upp altså, inte många minuter i soffan per dag har det blivit.

Igår på morgonen körde jag och Petra ner till Åbo för att packa ihop det mesta ut min lägenhet. Grymt duktiga var vi fastän Petra påstår att hon "e svag i nyypona".. seli, seli ;) allt vi skulle ha med fick vi ned för trapporna på ett sätt eller ett annat. Sent på kvällen var vi klar och i morse packade vi sista på släpet och körde upp tillbax, så nu har jag lite saker här, lite saker där och resten på ett tredje ställe. Kvar i Åbo lämnade en madrass, stereon lite kläder och kökssaker..typ. Men med bara 4 dagar kvar i Åbo så behövs inte mer.

Kommande vecka kommer att vara lika hektisk så förvänta er inte mycket uppdateringar på bloggen. Men ni som känner mej lite bättre vet att jag mår som bäst när jag har fullt upp att göra. Fia ADHD Andersson :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar