4 maj 2012

De e mycket nu..

Igår kväll kom jag hem från två dagars vistelse i Helsingfors. Både beklädnads sidan och trä sidan ställer ut i Design Forum fram till 19.5, träsidan med sina möbler som vi visade på Stockholms möbelmässa och beklädnadssidan med kläderna som de visade upp på mässan i Riga. Om man råkar vara i närheten kan man svänga in och se vad vi gjort. Man kan också gå in på våra hemsidor http://bttr2012.com/ och http://noviafashion13.com/ .

Tisdag morgon tog vi bussen till Hfors och rakt till Design Forum där vi började att ställa i ordning inför utställningen och vernissagen på torsda kväll. Riktigt bra blev det efter miljonte gången ommöblering och tusen olika åsikter, men vad kan man vänta sig av 6 st kvinnor i samma rum? ;)
Sarahs föräldrar var vänliga och gav sovplats, middag, frukost och dusch åt mej. Nästan i klass med hotell. Tack Sarahs föräldrar!

Som sagt igår kväll kom vi tillbax till Åbo efter vernissagen där det serverades skumppa och mini-morotsmuffins. Så sjukt GODA, well done Petronella och Elina. Och imorgon bär det av tillbax till Hfors, för då e domedagen här, halvmarathon dax alltså. Så nu sitter jag här och laddar upp med lax-ägg-ost smörgåsar och vitlöks dressing. Am-nam! Får se vilken tid jag landar på, håll tummarna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar