7 apr. 2012

Påsk-slappa

Jag tänkte att nu när jag är ledig i 4 dagar så skall jag ut och springa, träna i backe, intervaller och hela köret + att jag MÅSTE skriva skolarbete. Vad gjorde jag igår då? Jo jag låg på sängen och läste tidningar och kollade serier på datorn heeeeela dagen. SÅ himla SKÖNT! Kände redan på morgonen när jag vaknade och t.o.m innan jag steg upp kände jag att jag var trött i fötterna. Så duktig som jag är så lydde jag kroppen och vilade ordentligt ;)

Idag började jag istället dagen med att dra ut på morgonlänk, kom hem och åt frukost för att sedan gå till gymmet. Ingen löpning idag heller. Imorgon ska jag på en riktig löprunda! Ja lovar :) På eftermiddagen var jag och kollade på Jonas och Lindas nya lägenhet en sväng och på vägen hem ringde en gammal klasskompis som jag inte sett på jättelänge. Han: "Hej, var e te ja körd om jysst?". Det var en överraskning, så han svängde om och plockade upp mej, vi körd runt å pratade en stund och catcha upp sen sist. Ja vettni i Nykaabi händer e bara. haha.

Nu skall jag snart börja söka mej till Esse för att elda påskbrasa. Så inget skoluppgifts skrivande idag heller. Imorgon! Jag lovar ;)

PS. What´s up med dagens barn och deras försök till att klä ut sig till påskhäxor? Är det faktist okej att bara knyta ett förkläde runt sig och ha en plasthink hängandes på cykeln för att man skall klassas som utklädd?

2 kommentarer:

  1. Tänkte på samma sak gällande dagens barn och deras "försök" till att klä ut sig. Såg här i byn några killar med hatt och solglasögon som cyklade runt och påskhäxade sig. Inte okej. Av mig skulle sådana inte få något godis. Så vilken tur att vi bor "ut i skogen" så ingen hittar hit, då behövde jag heller inte avvisa någon! ;)

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen, ja tycker nog att man skall "förtjäna" sitt godis! :) Man behöver int ens bo ut i skogen för att int få besök av påskhäxor, vi bor 50m från vägen å hadd int en enda häxa, de gick bara ti grannarna som bor uppefter vägen. Lata jävlar ;)

    SvaraRadera