13 mars 2012

Har jag skaffat blogg nu också?

Tisdagen den 13 mars 2012, dagen då Sofia Andersson skapade en blogg.

Jag har enda sedan den dagen jag först hörde talas om bloggande ansett att det är lite konstigt att någon vill skriva "dagbok" på internet, fritt fram för vem som helst att läsa. Vad fick mej att ändra åsikt då? Jo, delvis för att det finns bloggare (som jag följer) som skriver intressanta och inspirerande (mest syftar jag på träningsbloggar) inlägg som gör min vardag lite trevligare. Men mestadels för att vänner, familj, släkt och bekanta skall kunna följa med mitt liv när jag själv är typ sämst i världen på att lyfta på telefonen för att regelbundet ringa och hålla kontakt med alla fastän man ALLTID lovar att man skall bättra sig denhär gången och ringa oftare för att sedan ALDRIG hålla vad man lovat. Så dethär är nu mitt sätt att försäkra mej om att ingen glömmer bort mej ;)

Som ny på denhär sidan har ja ännu inte riktigt listat ut hur man får en snygg layout, så peka inte finger än, det kommer :)

En låt som snurrar i mitt huvud 24/7 för tillfället, ge den en chans, första gången jag hörde den tänkte jag : ÖH? Efter ca. 5ggr är det ASBRA!


http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

På återseende!

1 kommentar: