29 juli 2012

Couch Surfing

Någon som har erfarenhet av Couch Surfing, eller någon som känner någon som har erfarenhet av Couch Surfing? Hör gärna av er, hur lyckat och pålitligt är det egentligen? Jag vill ju tro, och gör det faktist, att det är en bra idé. Men man vet ju aldrig..

7 kommentarer:

 1. Ida Vikman (åri över oss på formgivning) å va e månne Martina som va på praktik ti Danmark har ja för me använd se åv Couch Surfing när dem va tär, du kan ju allti koll me hennar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jå ja minns he, men he va vel så mest att di låna lägenheitin å ägarn var na aade stans..?

   Radera
  2. E kan faktiskt händ he, nu tå du säger e!

   Radera
 2. kolla in http:/ //jennimaatta.blogg.se tror hon har couch surfat i usa, för en tid sen. bläddra lite tillbaka i bloggen så hittar du..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Den bloggen ska ja kolla in :)

   Radera
 3. Jag har varit med i över fem år och har mycket, mycket bra erfarenheter. Jag har dock bara fungerat som värd, men har också hört mycket gott från andra som har rest omkring.

  Här i Åbo finns det också en grupp för dem som är är med i CouchSurfing. Det brukar ordnas träffar åtminstone en gång i månaden. Om du vill kan du också bara komma med på en sådan träff för att byta tankar innan du bestämmer dig för om du själv vill testa på! Nästa träff är redan nu på torsdag (2.8).

  Hör gärna av dig om du vill veta mera!

  Viola (gomsie@gmail.com)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har också bara hört bra saker om CS. Det är bara lite svårt att tro att det finns så mycket folk som vill vara vänliga att låna ut sovplats till främmande människor utan att ta betalt. Men det är ju en bra sak, det gör att man får hoppet tillbaks för världsbefolkningen. Mera sådant!

   Befinner mig själv i Österbotten för tillfället, men i vinter när jag är tillbaka i Åbo vore det kul att komma med på någon träff :) Kanske vi ses!

   Radera