26 juli 2012

En helt vanlig dag i en helt vanlig Fias liv

Om de är någon som undrar vad jag jobbar med så kan jag visa lite bilder hur underbart, roligt, kreativt, motiverande, trevligt..osv..jobb jag har (för den som inte förstod så var jag väldigt sarkastisk, en liten bit inom mej dör varje gång jag vaknar och måste åka iväg och städa upp andras skit.. darför jag aldrig skriver om det.punkt.). Jag jobbar altså för PCS-Professional cleaning service, grundrengör golv, vaxar ibland, tvättar fönster, byggslutstädningar eller annat extra utöver den normala städningen. Det betyder att jag åker runt till mestadels företag men också till olika hem, beroende på hur stort projekt kan det ta allt från en dag till flera veckor. Den här veckan har jag tillbringat uppe i en saxlift..
..som kan åka upp i max 5,8m, vet inte hur högt jag varit men det svajar rejält där uppe om man gör några oväntade manövrar. Trorkat ett års damm av rören och lamporna som är under taket, behöver jag tillägga att man hostar och nyser ganska mycket under en sån dag... Och så här kan det se ut då:Här syns lite hur högt uppe jag är.


Syns inte så bra men dammet typ regnar ner..


Igen.. syns inte så bra (kakka telefon), men hela aniktet är grått av damm..ser ganska komiskt ut faktiskt.

Och efter en sån dag, som idag, så är det yyber skönt att köra iväg till Tischäs sandin ( Tidsskärs strand? Tisskärs sand? Ingen som vet vad stranden heter på riktig svenska. Tischäs! Långt ut bakom ingenstans men ett måste åtminstone en gång per sommar.


Och efter dethär inlägget kommer jag inte att nämna jobbet igen. Jag är där för pengarna, inget annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar